Ca 700 gäster fick på den 23:e upplagan av Grand Travel Award se Malmö Aviation ta emot priset som Bästa inrikestransportör. Priset röstades fram av 1 200 personer inom resebranschen.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få ta emot priset som årets bästa inrikestransportör. Det är ett fint betyg som vi ska förvalta väl när vi under hösten skapar ett gemensamt bolag tillsammans med vårt systerföretag Sverigeflyg, säger Håkan Wahlström, försäljningschef på Malmö Aviation.

Malmö Aviation och Sverigeflyg går mot trenden i branschen och satsar nu på att finnas ännu närmare kunderna, runt om i Sverige. Sverige har delats in i åtta regioner och varje region kommer under ledning av en regionchef att ansvara för försäljning, marknadsbearbetning och kundservice på flygplatserna.

– Vi vill komma ännu närmare och verkligen förstå kundernas behov. Vi tar avstamp i regionernas behov av goda kommunikationer och resenärernas önskan om flexibla och smidiga lösningar. Därtill har vi ett personligt kundbemötande längs hela kundens resa som vi nu kan utveckla ytterligare, säger Susanne Dahlberg, kommersiell chef för Braathens Aviation